Systeembeheer op maat

Betaalbaar voor elke organisatie!

De afhankelijkheid van computers en bedrijfsdata is bij de meeste bedrijven groot.
Een goed beheer van de computers en servers stelt uw medewerkers in staat hun werk goed te kunnen uitvoeren en voorkomt storingen.

Over een beveiligde verbinding kan D.T. Computer Services de meeste systeembeheer-taken op afstand uitvoeren. U heeft geen omkijken naar het periodiek onderhoud en bijvoorbeeld het maken van back-ups. Zijn er problemen of dient er iets gewijzigd te worden? Dan kijken we op afstand mee, of komen we bij u langs.

Bij D.T. Computer Services profiteert u steeds van een proactieve en persoonlijke aanpak. Ons overzichtelijke team staat voor u klaar en denkt met u mee.

Systeembeheer bij D.T. Computer Services omvat onder andere de volgende taken:

  • Geautomatiseerde back-ups
  • Updates voor besturingssystemen en software
  • Het installeren en instellen van hardware en software
  • Werkplek- en gebruikersbeheer
  • Desgewenst ook netwerkbeheer en support

Wanneer kiest u voor systeembeheer door D.T.?

Is uw onderneming te klein voor een eigen ICT-afdeling, dan kunt u uw beheer en support uitbesteden aan een specialist zoals D.T. Computer Services.

Maar ook wanneer u wel over eigen ICT-medewerkers beschikt kunnen we u op allerlei manieren helpen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan specifieke kennis en ervaring of wanneer u (tijdelijk) op zoek bent naar extra capaciteit.

D.T. Computer Services levert altijd een oplossing op maat: remote beheer, systeembeheer op afroep of systeembeheer op detacheringsbasis.