Camera beveiliging

Kwaliteit is belangrijk

Waarom een “dure” camera

Om met de deur in huis te vallen; de betere beveiligingscamera’s hebben een hogere prijskaartje dan de gemiddelde IP-camera die je online kan vinden of in de bouwmarkt. Waarom zou je dan kiezen voor een “dure” camera?

Om te beginnen zijn zulke goedkopere camera’s leuk om thuis neer te zetten en om mee te spelen, maar als echte beveiligingscamera zijn ze simpelweg gewoon niet geschikt. De beeldkwaliteit ziet eruit alsof je je bril niet op hebt, ze reageren op alles wat beweegt of ze stoppen nog wel eens met werken net wanneer je ze net nodig hebt. Dus ook hierbij klopt de uitspraak: “goedkoop = ergernis”

Maar waarom is een “dure” camera dan wel de oplossing?

Camera functies

Kort door de bocht; je krijgt gewoon waarvoor je betaald. Deze camera’s hebben een enorm scherp beeld en ook nog slimme software aan boord. Zo kan je de IP-camera’s instellen op bepaalde gebieden wat ze in de gaten moeten houden, of dat ze een melding moeten geven als iemand te lang bij de achterdeur staat. Ook zijn ze erg goed in het donker, wat wel handig is aangezien de inbreker toch echt een nachtdier is.

Deze IP-camera’s hebben daarnaast ook geen verborgen kosten. Het is tegenwoordig standaard lijkt het dat je een abonnement moet gaan afsluiten om je videobeelden op te slaan. Van dat soort kosten zijn we niet zo gecharmeerd. Met onze bewakingscamera’s kan je de beelden gewoon opslaan op de camera zelf of op een recorder (wat vaak wel handig is als je meerdere IP-camera’s hebt). Dus geen verborgen kosten.